2009. szeptember 13., vasárnap

Lottónyertes!!!!!!!!!!!!!

"Takarítás közben találta meg régen elfelejtett nyertes lottószelvényét egy San Francisco közelében élő nő. A szelvényt még két napig lehetett beváltani, utána elvesztette volna az érvényességé
A szerencsés nyertes - aki ragaszkodik ahhoz, hogy nevét a sajtó ne hozza nyilvánosságra - éppen nagytakarítást rendezett, amikor néhány olyan lottószelvényt talált, amelyet elfelejtett ellenőrizni. Az egyikről kiderült, hogy egy hat hónappal ezelőtti sorsoláson az asszony 202 ezer dollárt, azaz 38 millió forintot nyert vele.


A nyertes szelvény még érvényes volt

Külön szerencse, hogy a nyertes éppen a múlt hétvégén szánta el magát a ház kitakarítására. Ha két nappal később találja meg a szelvényt, nem tarthat igényt a nyereményre, a szelvény ugyanis még két napig volt érvényes.

A csinos összeg éppen a legjobbkor érkezett, mondta a nyertes. Egyelőre fogalma sincs, mit kezd a pénzzel, ezért úgy döntött, beteszi a bankba, amíg nincs konkrét terve.

Nem ő az egyetlen lottónyertes, aki elfeledkezett arról, hogy lottószelvényt vásárolt. Egy ausztráliai egyetemista családi pénzszűke miatt ellenőrizte régi lottószelvényeit, amikor kiderült, hogy összesen 2 milliárd forintnak megfelelő összeget nyert egy olyan szelvénnyel, ami 10 hónapja lapult a fiók mélyén.

A szelvény még két hónapig lett volna érvényes. A be nem váltott lottószelvényről hónapokon át cikkeztek az ausztrál napilapok, de a vagyont érő papírdarab mit sem sejtő a tulajdonosához nem jutottak el a hírek.

Egy Németországban élő, 52 éves, kétgyermekes férfi szintén megfeledkezett arról, hogy hetekkel korábban vásárolt egy szelvényt.

Bár a média az ő esetében is nagy erőkkel kezdett kutatni a titokzatos nyertes után, de a férfi még akkor sem reagált, amikor az újságok azt is megírták, hogy Rheinland-Pfalz tartományon belül egy kisváros, Bad Neuenahr volt a szelvény feladási helye.

A szórakozott nyertes hat héttel a nagy nyeremény után tért be egy lottózóba, hogy kitöltsön egy újabb szelvényt, ekkor vette észre, hogy tulajdonképpen már nyert közel négymillió eurót (68 millió forintot)."
Velem bezzeg ilyesmi nem fordul elő!!

Nincsenek megjegyzések: